Horeca inrichtingdesign & import

Over ons

Met onze jarenlange ervaring in de horeca bouw, kunnen wij de volledige realisatie en oplevering uit handen nemen. Profusion biedt uniek maatwerk aan voor uw interieur, afbouw en installatie.

Door de jaren heen hebben wij uitstekende contacten gelegd en met onder andere behulp van ons kantoor in China, hebben wij de mogelijkheid gekregen om met kwaliteit fabrieken samen te werken. Op deze manier kunnen wij kwaliteit producten leveren tegen een uiterst scherpe prijs.

Wij kunnen zorgen voor bijvoorbeeld; keukenapparatuur, afzuiging, luchtbehandeling systemen, maar ook serviezen, verlichting, meubels, wanddecoratie en meer.

Wij nemen de volledige bouw van u over, zodat alles vlekkeloos kan verlopen en u geen omkijken heeft naar eventuele problemen of risico’s.

Verder hebben we zowel productie in China als in Nederland. Ook in Nederland hebben we een eigen uitgebreide werkplaats met machines, zodat we alles kunnen produceren en bewerken. Door onze uniek samenstelling kunnen we goede kwaliteit en de beste prijs aanbieden voor onze klanten.

Onze werkplaats in Nederland

Door onze werkplaats in Nederland kunnen wij op korte termijn aan de slag voor uw nieuwe horeca vestiging.

Neem contact op

© Horeca Profusion